Teknoloji

iPhone 17 için şaşırtan iddia: Plus gidiyor, iPhone 17 Slim geliyor

Yaklaşan iPhone 16 hakkında internet üzerindeki söylentiler, seri hakkında pek çok şeyi ortaya koymuş durumda. Ama şimdi karşımızda 2025’in iPhone 17 serisi hakkında bir söylenti duruyor ve oldukça ilginç bir iddiayı öne sürüyor.

9To5Google tarafından bildirildiği üzere, Haitong International Securities’ten analist Jeff Pu’ya göre Apple, iPhone 17 Plus modelinden vazgeçerek yeni bir iPhone 17 Slim modelini satışa sunabilir. Böyle bir değişiklik, Cupertinolu devin yeni nesil iPhone’lar için önemli planları olduğunu gösteriyor.

Analist Pu, iPhone 17 Slim’in 6,6 inçlik bir ekrana sahip olabileceğini ve daha da önemlisi farklı bir tasarımla gelebileceğini iddia ediyor. Cihazın ön kamera iyileştirmeleri ve daha küçük bir Dinamik Ada ile geleceği de söyleniyor.

Bu söylentiye göre iPhone 17 serisi iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max’ten oluşacak. İddiaya göre iPhone 17, iPhone 17 Slim ve iPhone 17 Pro alüminyum çerçeveye sahip olacak ancak iPhone 17 Pro Max daha dayanıklı titanyum çerçeve kullanılarak üretilecek.

Ayrıca analist Pu, iPhone 17 ve iPhone 17 Slim’de RAM miktarının artabileceğini de söylüyor. İddiaya göre, iPhone 17 ve iPhone 17 Slim 8 GB RAM ile gelebilir ve Pro modelleri ise 12 GB RAM ile gelebilir. iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max, gelişmiş bir A19 Pro çip seti ile sunulabilir ve iPhone 17 ile iPhone 17 Slim, A18 veya A19 işlemcilerle çalışabilir.

Çeşitli raporlar, iPhone Plus modellerinin kullanıcılar arasında popüler olmadığını ve ticari bir başarısızlık olarak değerlendirildiğini iddia ediyor. Bu nedenle Apple’ın stratejisini yenilemesi ve yeni bir iPhone 17 Slim ile karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır.

yusufeli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu